Tilbudsgivning

At udarbejde et tilbud på en enkelt opgave til sine kunder er noget, som de fleste håndværkere og handlende gør med stor erfaring på daglig basis. At udarbejde et tilbud – stort eller lille – er dybest set en salgsopgave. Det handler om at formidle information på en måde, som modtageren kan forstå, også selv om modtageren ikke er ekspert på det pågældende område.

Hvis opgaven derimod er af større omfang, så bliver opgaven staks mere kompleks, og mange virksomheder finder arbejdet med et sådant tilbud både besværligt og uvant. AScon Business Services hjælper med at udarbejde velstrukturerede tilbud, som medtager alle elementer på en måde, som gør det nemt for udbudsgiveren at læse og forstå tilbuddet.

I visse tilfælde bliver tilbudsgivning et projektarbejde, som kræver en fast styring, for at nå i mål indenfor en ofte stram tidsfrist fra udbyders side. I nogle brancher kalder man denne funktion tilbudskoordination, i andre hedder det Bid Management.

Erfaring

AScon Business Services har 13 års erfaring med Bid Management, projektsalg og projektledelse i telebranchen. Vi har erfaring med alle faserne fra salgsforberedelse over salg og leverance til efterservicering af kundene.

AScon Business Services tilbyder på projektbasis Bid Management til både små og store virksomheder. Bid Management fra AScon Business Services omfatter teamdannelse, projektledelse samt redaktion og produktion af selve tilbuddet med tilhørende præsentationer. Kalkulationer foretages i simuleringsværktøjer, som gør det muligt i en forhandlingssituation hurtigt at kalkulere ændrede priser uden at miste rentabiliteten i tilbuddet.

 

Print Email

ABS tilbyder

  • hjemmsider
  • hosting
  • administration
  • bidmanagement
  • brugerkurser
  • praesentationogvideo