Kammerater - præsentation er mange ting. Ikke mindst fremførelsen!Audiovisuelle præsentationer

Præsentation handler om at fortælle det væsentlige. Ofte forfalder mange til at fordybe sig i faglige detaljer, når produkter eller løsningsmodeller skal præsenteres for kunderne. Ligeså ofte er disse detaljer kunden aldeles uvedkommende, og i værste fald tager de kundens opmærksomhed fra det, som har afgørende værdi for kunden.

Meiderettede præsentationer

AScon Business Services ser dine produkter med kundens øjne og hjælper med det udgangspunkt din virksomhed med at udarbejde medietilrettet information, som når dine kunder.

Vi arbejder i programmerne Keynote (MAC præsentationer), Powerpoint (MS-Office præsentationer),

Alle præsentationer kræver forberedelse af illustrationer, tegninger, billeder, videoer, og hvad man ellers kan forestille sig at underbygge en præsentation med. I arbejdet med at illustrere præsentationer anvender vi bl.a. følgende programmer:

Pixelmator (billedbehandling), Imovie (Videoredigering), Google Sketchup og Blender (3D billed- og tegneprogrammer), Screenium (skærm præsentationer). Til underbygning af talmateriale arbejder vi med grafer i alle afskygninger i både Word, Excell (begge office) og Pages (MAC).

Integration på din hjemmeside

Vi sørger for at integrere de forskellige medieafhængige præsentationer på din hjemmeside, eller i din webshop. Se mere om vore hjemmesideprodukter her: Hjemmesider

Print Email

ABS tilbyder

  • hjemmsider
  • hosting
  • administration
  • bidmanagement
  • brugerkurser
  • praesentationogvideo